Sköt automatvapen

🔫🔫
 
Igår var jag på en skjutbana och skjöt med en AR-15! För cirka ett år sedan så fick jag idén att åka till en skjutbana för att skjuta lite bara för att jag har fått intrycket av att sådant är enklare att göra i USA än Sverige. När jag kom fram så fick jag höra att jag kunde skjuta, men inte med en av vapnen där eftersom att jag inte är en amerikansk medborgare. Däremot så kunde jag tydligen komma dit och skjuta om jag t.ex. skulle ha en vän som skulle ta med sig sitt vapen dit.
 
Ett år senare, så dyker en kompis till en kompis upp som är med i den amerikanska flottan och som äger en AR-15. Det är alltså ett större semiautomatiskt gevär som ofta används av amerikanska militärer. Dessutom ville mina vänner åka till en skjutbana, så det visade sig vara dagen då jag äntligen skulle få skjuta på den skjutbanan som jag hade besökt ett år tidigare.
 
Att vara på skjutbanan var as coolt! Det fanns tusentals olika gevär och pistoler i alla storlekar. När vi klev ut på skjutbanan såg vi tomma patron-hylsor ligga på golvet runt oss. Rekylen på det här geväret var inte så farlig som jag hade förväntat mig, men det var ganska svårt att träffa målet.
 
Jag kommer att publicera fler bilder från skjutbanan i nästa blogginlägg, men det finns redan nu några korta videoklipp från det på min Instagram; @peter08official
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer