Två veckor kvar

Idag är det två veckor kvar tills att jag flyttar till Florida! Det känns rätt spännande, speciellt med tanke på hur snabbt två veckor går. Det enda som jag har kvar att göra är att packa min väska, men det kan jag inte göra ännu eftersom att jag kommer ju att packa ner grejer som jag kommer att behöva använda de kommande två veckorna.
 
Just nu dagdrömmer jag om allt jag vill göra när jag kommer fram. Saken är den att jag kommer att anlända sent på kvällen så särskilt mycket att göra den dagen kommer jag inte att hinna med, men ett besök förbi KFC på vägen från flygplatsen bör man ju hinna med...
 
Senast jag var i Florida så var jag vid ett tillfälle på KFC och jag skulle beställa in någon meny och fick då höra att den skulle dröja. Då beställde jag in en hink kyckling också medan jag väntade på min meny. Allt som allt kostade måltiden över tjugo dollar (cirka tvåhundra kronor). Fast i och för sig så vart det så mycket mat att jag tillochmed la in en del av hinken i ett kylskåp för senare.
 
 
 
1 kommentar