Downtown Tampa

(null)
Jag var nyligen och klippte mig så det här var det perfekta tillfället att få en snygg bild på frillan 😏

För några dagar sen så stack jag iväg med mina kompisar till Tampa, vilket är den största staden i området och är en av dom största städerna i Florida. Här i Tampa Bay så finns det två stycken städer som man skulle kunna beskriva som skyskrapar-städer; Tampa och St. Petersburg.


Vi stack till downtown Tampa eftersom att vi visste att just där skulle det finnas massor an skyskrapare som skulle bli en cool bakgrund för bilder och videor.

(null)
Cool bakgrund, eller hur? 😎 🏙
(null)

(null)

(null)
En fin skulptur som jag såg mitt i stan.
(null)

(null)

(null)
Jayson tog med sig en portabel skivspelare för att göra sin grej 💿 
(null) 

1 kommentar

Party

(null)

Jag fick nyligen veta att dagen innan Thanksgiving går väldigt många amerikaner ut och festar, ungefär som juldagen i Sverige. Så jag och Jayson gick ut och festade 😃 🍻 
1 kommentar

Happy Thanksgiving

(null)
Inte dålig utsikt! 👌
Happy Thanksgiving! Idag är det Thanksgiving här i USA. Thanksgiving är en högtid som många har olika teorier om hur traditionen uppstod och dess historia, men i överlag så handlar högtiden numera mer om att äta vissa maträtter, t.ex; kalkon, "‘mac-n-cheese", osv...

I år spenderade jag Thanksgiving på Indian Rocks Beach där jag åt kalkon med vänner, bland annat Jayson var där. Utan tvekan det bästa Thanksgiving-firandet som jag har upplevt i USA hittils!
(null)
🦃 
(null)

(null)


0 kommentarer