St. Patricksday

 
🏙

IgÄr var det St. Patricksday och jag höll mig till min plan att Äka in till Tampa för att vara med i paraden. Jag hjÀlpte alltsÄ se till att folk inte skulle springa in mellan paradvagnarna. Paraden var as hÀftig! Det var cirka 50-60 stycken olika vagnar med piratteman (det Àr en grej hÀr i Tampa pÄ St. Patricksday) och folk var utklÀdda till allt möjligt - typ som Halloween. Det var flera tusen personer som stod lÀngst huvudgatan för att se paraden och för att fÄ pÀrlor kastade till dem frÄn folk i vagnarna (som Mardi Gras).

Efter paraden bestÀmde jag mig för att gÄ ut eftersom att jag dÄ redan var i festdistriktet. Jag gick till den största nattklubben lÀngst huvudgatan, och det var galet lÀngst gatan! Poliser överallt pÄ hÀstar och cyklar, folk var as fulla och sÄ vidare...  Nattklubben var as najs och jag hade hur kul som helst!

Det enda negativa den kvÀllen var att jag hade problem med att fÄ tag pÄ en taxi hem sÄ sent pÄ kvÀllen, men till slut fick jag tag pÄ en som tur var!

 
 
 
 
 
 
Jag mĂ„ se glad ut pĂ„ den hĂ€r sista bilden, men jag var as irriterad eftersom att jag inte kunde hitta nĂ„gon taxi, men tyckte att jag fick bita ihop och passa pĂ„ att ta en bild vid dom coola byggnaderna i Tampa...suddig blev bilden ocksĂ„ đŸ˜©
0 kommentarer