Blogg stories

Några bilder från min Instagram-story från häromdagen.

Det är väldigt varmt här i Florida just nu, så jag skulle ta och trimma mitt hår och skägg kortare häromdagen. Jag började med att klippa mitt hår med hjälp av min rakapparat cirka två-tre centimeter långt. Därefter trimmade jag mitt skägg några millimeter kort och hoppade sedan in i duschen. När jag hoppade ut ur duschen såg jag att det var lite ojämnt mitt på huvudet. Jag tog min rakapparat för att jämna ut det, men glömde bort att trimmern var inställd för skägget och jag råkade därför klippa det väldigt kort på mitten av huvudet och insåg att det inte fanns någon återvändo utan var tvungen att klippa av det allt!

Nästa dag kände jag lite bättre om det och kunde till och med skämta om det så jag la upp några videos på min Instagram-story där jag pratade om det. Som tur är för mig så har jag ledigt just nu så mitt hår kommer i alla fall hinna växa ut lite innan nästa termin börjar.

Hur najs vore det inte om man kunde lägga upp stories som på Snapchat eller Instagram på ens blogg? Det vore ju ett as enkelt sätt att vara mer aktiv på ens blogg. Tills att det finns, så har ni här nedanför några bilder från videorna.

P.S. Min Instagram heter @peter08official

0 kommentarer