Stood up

 
Random selfie från häromdagen. 🤳 

Jag skulle gå på en dejt igårkväll med en tjej som jag matchade med på Tinder för cirka en vecka sedan. Redan någon dag efter att vi hade matchat gjorde vi planerna på att gå ut och äta på en resturang i St. Petersburg. Igår var dagen kommen och jag hade faktiskt dagen innan lämnat in en skjorta och en kavaj på kemtvätt så min plan var att först skulle jag klippa mig och därefter plocka upp kemtvätten och sedan åka till St. Petersburg. Bussarna här är inte lika pålitliga som SL bussarna är - ibland dyker dom inte ens upp! Igår råkade vara en sådan dag så jag blev stående i över en timme på min buss. Pga. det så insåg jag att jag inte skulle hinna till kemtvätten innan deras stängningstid så efter att jag hade klippt mig åkte jag hem och satte ihop en “plan-B-outfit” och satte mig på en av dom sista bussarna mot St. Petersburg.

Så ungefär en och en halv timme innan vår dejt sitter jag på bussen och försöker ringa tjejen, men hon svarade inte. När det började närma sig att vår dejt var enbart en halvtimme bort och hon helt och hållet inte svarade i telefon och hade inte gjort det på länge så insåg jag att hon troligtvis inte skulle dyka upp. Jag ringde tillochmed en gång på vägen tillbaks hem, men fick inget svar. Jag hade, som amerikanarna säger, blivit “stood up”.

Jag tog mig hem utan problem, men som ni säkert förstår så tog jag bort den Tinder-matchningen... Sjukt omoget för övrigt! Jag menar, när tjejer gjorde sådant när man var tonåring så fick man väl vara beredd på det, men den här tjejen är tjugofem... Fett omoget. Jag antar att det var bra att dejten inte blev av, med tanke på att med vad hon gjorde så är hon nog inte en särskilt chill person att umgås med.

0 kommentarer