Nyårslöften

 
En selfie som jag aldrig la upp från min utgång i St. Petersburg. 🌃 

Nu när 2018 har börjat så har jag också börjat tänka lite angående nyårslöften och som vanligt har jag försökt att hålla dom realistiska, tex. så är mitt främsta nyårslöfte att fortsätta att få godkänt i alla kurser som jag tar. Jag pluggar tolv högskolepoäng per termin (förutom på sommrarna då det är nio) och terminen som var bestod det av fyra kurser (tre högskolepoäng var). Jag fick ett A, två B och ett C, vilket innebär att mitt genomsnittsbetyg förra terminen var B, så som en del av mitt nyårslöfte så skulle jag vilja få sneppet högre än det, t.ex. tre B och ett A.

Utöver att göra snäppet bättre ifrån mig i skolan, så vill jag hitta ett ställe att dansa på. Som dom flesta av er säkert redan vet så har jag dansat ‘popping n locking’ sedan några år tillbaka och när jag bodde i Stockholm hade jag en regelbunden klass och så vidare. Här har jag däremot haft det svårare att hitta en popping-n-locking-klass, men jag hittade nyligen ett ställe som kör hiphop koreografier och breakdancing, så jag kommer att börja köra en av dom två för att se till att jag fortsätter att bli bättre på att dansa i allmänhet.

Givetvis har jag även ett hälso-relaterat nyårslöfte vilket är att börja gymma minst en gång i veckan under 2018. Jag har nämligen på campuset sett att det finns ett gym där som är gratis att använda för elever. Jag vet inte hur mycket vikter och utrustning som finns där, men jag tror att det kommer att räcka för i år i alla fall.

Vad har ni för nyårslöften i år?

0 kommentarer