Peter08's guide till att plugga i USA

Funderar du på att plugga i USA? Här nedanför följer en lista på tio ämnen som berör dig i sådanafall som jag har skrivit inlägg om. Klicka på ämnets titel nedanför för att komma till det blogginlägget.

Jag hoppas att ni har gillat mitt guide och känner att ni har lärt er någonting som kommer att hjälpa er i eran process till att börja plugga i USA. Har ni fler frågor som jag inte har besvarat ännu sa får ni mer än gärna kommentera era frågor som en kommentar till det här blogginlägget.

P.S. Jag funderar på att göra en Youtube-V-blogg-serie bestånde av tio ämnen/videoklipp i samma anda som denna skriftliga guide har varit. I sådanafall kommer jag att använda mig av dessa inlägg i beskrivningarna till dom videoklippen för att bidra med så mycket information som möjligt. Jag hoppas kunna börja spela in dessa videos så fort som möjligt, men vad som förhindrar mig från att spela in dem just nu är avsaknad av någon att filma dem, samt det är svårt att få det att funka med mitt skol-schema, men jag återkommer till er angaende videoinläggs-serien.

OBS! Jag är inte någon sorts akademisk rådgivare, utan detta är enbart tips baserade på min egna personliga erfarenhet av att plugga i USA. Att följa dessa steg är inte en garanti att att det går som planerat. Jag rekommenderar inte någon att använda sig av dessa tips för att plugga i ett annat land än i USA då det kan vara stora skillnader och mina erfarenheter av att plugga utomlands är enbart i USA.

0 kommentarer