Utgång i St. Petersburg

Jag gick ut och festade i St. Petersburg för några månader sedan vilket var väldigt misslyckat med tanke på att det slutade med att jag var tvungen att gå hem- vilket tog mig fem timmar! Därför hade jag bestämt mig att det skulle inte hända genom att se till att jag hade tillräckligt med kontanter på mig så att jag skulle kunna ta en taxi vid slutet av kvällen och en fullladdad telefon. Den senaste gången var det också en slumpmässig fredag och nattklubben var ganska tom. Den här gången var det däremot den första fredagen i månaden (vilket är amerikaners motsvarighet till löningshelg) och i Tampa Bay-området är det allmänt känt att om man går ut den första fredagen av månaden - så bör man gå ut i St. Petersburg. Så den här gången var jag på rätt plats vid rätt tillfällle. 

Jag tog den sista bussen från Clearwater till St. Petersburg i fredags och kom fram Downtown cirka halv tio på kvällen. Jag drog till en bar och drack två öl och tänkte därefter dra till samma nattklubb som jag gick till senast. Dessvärre hade jag oflyt med vakten som sa att jag var underklädd. Jag gick då istället till en annan nattklubb runt hörnet som var mer som en uteservering och en nattklubb inne i stället. Under kvällens gång hände en hel del spännande grejer och jag blev påmind om hur galet det kan vara här i Florida!

Som sagt var jag på rätt ställe vid rätt tillfälle, men det var inte riktigt lika ‘lit’ som Ybor City var under St. Patricksday. Vid slutet av kvällen lyckades jag tillochmed få skjuts hem av en kompis, trots att det var sent så det var najs. 

 
0 kommentarer