Bilder från dagen efter

 
Ända sedan stormen slog till så har jag haft det väldigt svårt att få tag på någon internetuppkoppling, så jag har inte inte kunnat blogga an jag senast skrev. När jag skrev det senaste blogginlägget så försökte jag också att lägga upp några bilder som jag tog dagen efter stormen, men det gick inte så jag har lagt upp dom i det här inlägget.
 
Däremot så försöker jag att inte klaga på den svajande internetuppkopplingen med tanke på hur illa det är i Key West (södra Florida) just nu. Många där har fortfarande inte fått tillbaka någon el och bron som kopplar Key West till resten av Florida är översvämmad så folk är mer eller mindre fast där.
 
Här i Clearwater börjar det mesta återgå till det normala; Dunkin' Donuts, Walmart osv. öppnar igen, många har nu fått tillbaka elen och så vidare...
 
 
2 kommentarer
NORRSKEN EMMISH

ha en bra dag

kram

Ellen

Det är så intressant att följa din blogg. Att man får se saker ur ett annat perspektiv är nog bra för alla, tror jag.
När jag läste inlägget om orkanen som var på väg kunde jag nästan sätta mig in i hur det måste kännas. När du sedan berättade om vad som hänt blev jag väldigt chockad. Jag kunde känna rädslan och se framför mig hur det såg ut när jag läste. För mig är det intressant att se sådana här saker från en persons synvinkel och inte från en nyhetsuppläsare.
Tack för att du delar med dig av sådana här saker och hur det är att leva i ett land som USA.
Tack för att du överlevde!
Ha en fortsatt bra dag/kväll (kan inte tidszonerna i USA; ber om ursäkt för det).

// Ellen

Svar: Tack! 🙂
Peter08