Amerikansk fotbollsmatch

 
Jag i Raymond James Stadium i Tampa.
 
Igårkväll gick jag på en Amerikansk fotbollsmatch. Det var en College football game mellan University of South Florida och University of Cincinnati . Jag gick dit med en tjej på en dejt, som gick bra.
 
Det var riktigt coolt att se en Amerikansk fotballsmatch live för första gången. Arenan var riktigt imponerande! Jag borde väl egentligen kunnat ha förutspått hur berusade vissa skulle vara, men det var jag inte riktigt beredd på. Jag köpte mig och min dejt en varsin läsk (cirka fem dollar styck) och popcorn (åtta dollar) och det låter helt sjukt, men bara det kostade över tvåhundra kronor!
 
Det var väldigt underhållande, inte bara för att det var en action fylld match (som vanns av University of South Florida), utan också för att dom använder diverse “kiss-cams” och ”dance-cams” vilket får publiken att ha kul. Dessutom hade dom ett coolt koreograferat nummer med ett stort band vid halvtid.
 
 
University of South Florida 🆚 University of Cincinnati
 
 
🏈🏈
 
0 kommentarer

Pansarvagn

 
En sak som man inte ser i Sverige är pansarvagnar (förutsatt att man inte är i Försvaret). Här i området finns det bland annat stora stridsflygplan pernament uppsatta på stora stolpar typ så att man kan se dom när man kör förbi på motorvägen.
 
I ett område nära mig, Dunedin, så finns det tillochmed en stor pansarvagn permanent (tror jag) parkerad.
 
 
1 kommentar

I skolan

 
Just nu sitter jag och chillar på campuset efter att ha gjort klart en skoluppgift innan dagens lektioner börjar. Jag kände mig nöjd med min outfit idag, så som ett substitut för en dagens-outfit-bild så gjorde jag det nästbästa; tog en selfie och en bild på rested av vad jag har på mig!
 
0 kommentarer