Pepsi Caramel

 
Igår var jag i Walmart när jag såg att det fanns en ny “Limited Edition” Pepsi smak; “salted caramel”. Jag kunde inte låta bli att köpa en för att se hur dom smakar. Och hur smakade dom då? Karamell blandat med Pepsi. Helt okej, men ingenting som jag skulle tänka mig sticks regelbundet.

Tre av fem möjliga poäng.

P.S. Thanksgiving var helt okej, men kändes lite överhypat eftersom att min Thanksgiving middag var sisådär...

0 kommentarer

Thanksgiving

 
🦃 🇺🇸 

Idag är det Thanksgiving här i USA. Ärligt talat så vet jag inte exakt varför det är en högtid, men jag har hört att det ska ha att göra med att indianerna hjälpte pilgrimmerna och åt en kalkon-middag tillsammans. Det här är den första gången jag är här i USA under Thanksgiving så det blir nytt för mig. Jag tar och uppdaterar er hur det var efteråt!

0 kommentarer

Slutet av terminen

Jag har märkt att mot slutet av varje termin så blir det mer och mer stressigt... Alla prov och projekt åka mer eller mindre göras samtidigt, till skillnad från i början av terminerna då man för det mesta sitter och lyssnar på föreläsningar. Som tur är så verkar det som att jag kommer att få godkänt i alla kurser som jag har läst denna termin.

Jag fick veta för några veckor sedan att mitt genomsnittsbetyg är tillräckligt högt för att jag ska kunna ta en “Honors Class” nästa termin. Jag har aldrig pluggat en sådan kurs förr, men jag har hört att dom ska vara lite svårare/tidsupptagande än dom vanliga kurserna. Fördelen med dessa kurser är att när man har pluggat en sådan kurs så ser man tydligt att det var en Honors Class i ens slutbetyg, vilket ser bra ut. Förhoppningsviss kommer den kursen gå bra och jag kommer få minst godkänt i den.

0 kommentarer