Matilda är här

 
🇺🇸
 
Nu är Matilda äntligen här! Hon kom hit sent igårkväll och somnade kort efter hon kom hit så idag var den "första dagen här" så att säga.
 
Idag har jag visat henne runt i området och visat vad som finns runt omkring oss. Imorgon kommer vi åka till Clearwater Beach och se hur det ser ut där.
0 kommentarer

Varmt

 
Jag på Clearwater Beach idag. 🌊 
 
Jag kom hit till Florida i December förra året och då var det vinter och även här var det lite kyligare än vanligt. Nu är det snart april och det börjar bli betydligt varmare ute! Idag var det cirka tjugoåtta grader celsius under eftermiddagen och det lär bli varmare och varmare dom kommande veckorna.
 
Matilda kommer hit om några dagar och jag tror att hon kan bli lite chockad när hon kommer direkt från kalla Sverige till Florida där det är väldigt varmt just nu! Jag har lärt mig att hålla mig i skuggan så mycket som möjligt, ha på dig keps och solglasögon (som skydd från solen) och drick massor av vatten!
0 kommentarer

Ny Sprite smak

 
Det verkar som att Sprite nyligen har kommit ut med en ny smak här i USA; Sprite Tropical Mix. Enligt flaskan smakar den citron, lime och annanas. Enligt mig smakar den ungefär som att någon hade blandat sockersoda med hallonsoda. Helt okej.
 
Tre utav fem möjliga poäng.
0 kommentarer