Dagens outfit

0 kommentarer

Glad midsommar!

Glad midsommar till alla er hemma i Sverige! 🇸🇪 I och med att amerikaner inte firar midsommar så är det en vanlig dag idag här i Florida. Jag ser alla fina bilder som alla lägger upp på dina midsommarfiranden idag, men kan inte låta bli att tänka på hur Stockholm på en midsommarnatt egentligen är (jag syftar på alla människor dricker kupiösa mängder alkohol en kväll som denna haha).
 
0 kommentarer

Fredag

 
Idag är jag ledig, enligt mitt schema, men i själva verket så har jag det fullt upp hela dagen. Det första jag gjorde idag var att jag åkte till ett område som heter Largo för att där finns diverse postkontor, bokbutiker och så vidare. Som tur är så finns det bussar här som man i egenskap som en College student får åka gratis, vilket är najs. Däremot är bussystemet inte lika pålitligt som t.ex. SL. Dom kommer ungefär en gång vart fyrtionde minut och är ofta sena, vilket har lett till mig att bli stående i den varma Florida solen länge ett antal gånger... På vägen tillbaka till Clearwater så stannade jag och åt på KFC.
 
Nu kommer jag resten av dagen fokusera på min uppsats för min kurs i hur den Amerikanska regeringen fungerar som måste vara minst tusen ord! 😩
0 kommentarer