Tjugofem

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelelsedag! Tjugofem år gammal fyller jag idag - halvvägs till femtio! 😮
 
Som ni säkert vet spenderar jag min födelsedag i Florida. Jag hade nog aldrig, vid min tjugotreårsdag, kunnat gissa att jag två år senare skulle bo i USA. I och med att min födelsedag inträffar på en tisdag i år så lär festandet vänta tills på fredag, men tills dess lär jag nog hitta på något kul sätt att fira på mitt i veckan.
 
Jag vet ju faktiskt inte hur det kommer att vara att fira min födelsedag i USA eftersom att jag har ju aldrig gjort det förut, medan jag har spenderat tjugofyra födelsedagar i Sverige. Det ska bli spännande att se skillnaden! Jag har fått intrycket av att när man går ut och äter någonstans på sin födelsedag i USA så brukar personalen göra en stor grej av det med sång och efterrätter med fyverkerier i dem (förutsatt att dom vet om att det är ens födelsedag), så jag har ju det att se fram emot under dagens gång.
 
Sedan så har jag också lagt märke till att många amerikanare firar sin "födelsedags-vecka" där man "mjölkar" sin födelsedag till en hel veckas firanden. Vissa går så pass långt att dom firar sin "födelesdags-månad" här. Vi får se hur långt jag drar ut på det, men jag tror att det blir fram tills att den här kommande helgen är slut.
2 kommentarer
z

Grattis.

z

Grattis.