Varmt

 
Idag är det en onsdag mot slutet av juli och det är väldigt varmt här i Florida. Det är mellan trettiotre och fyrtio grader ungefär under dagarna och det känns varmare än så när man står i solen. För att kyla ned mig så ser jag till att gå i skuggan så mycket som möjligt (när det går) och givetvis så finns det ju luftkonditionering överallt inomhus här.
 
Jag har sett många på Instagram lägga upp memes angående hur varmt det är över hela USA just nu, jag såg till och med några bilder från Texas på folks däck som har börjat smälta!
0 kommentarer

Just nu:

 
🏊💦
0 kommentarer

Stack till gallerian

 
Jag tidigare idag utanför Westfield Mall.
 
Idag har det varit en lördag och... Det har varit en väldigt dramatisk helg. Jag trodde att min helg skulle bestå av festande, men det har hänt väldigt dramatiska saker den här helgen (inte till mig personligen, men till folk nära mig). Jag som bloggare har inte något problem med att dela med mig om saker som händer i mitt liv, men när det berör personliga saker om andra så brukar utav respekt till dem inte skriva ut det i min blogg, så tills vidare får vad jag skriver om förbli ett mysterium...
 
Jag hade därför inget att göra och bestämde mig därför för att åka till en galleria relativt nära mig - främst bara för att göra något. Jag kommer kunna fortsätta att utforska lite dom närmsta två veckorna (tills att den kommande terminen börjar).
 
 
Westfield Mall. 🏢
 
 
Här står jag och försöker få till en selfie. 🤳 
 
 
Insidan av gallerian.
 
 
🇺🇸 
0 kommentarer