Julafton i St. Petersburg

 
God jul! Hur har er julafton varit? Min har inte varit särskilt fylld av julstämning eller julaktiviter - jag har varit lite bakis idag. Visserligen hade jag en utekväll, men den var långt ifrån framgångsrik och lyckad!

I fredags hängde jag med två kompisar när jag sa: “We should go out!” -“Yeah, lets do it!” sa mina kompisar. Vi bestämde oss för att vi skulle dricka några öl innan vi stack iväg, men efter det så ville ingen av mina kompisar gå ut längre. Vid det här tillfället så hade det dessutom blivit lite för sent för att gå ut. Jag bestämde mig därför för att gå ut på lördag istället.

Så nu var lördag kommen och jag var redo att gå ut. Jag bestämde mig för att åka till centrala St. Petersburg. Jag hade kollat på en kart vart det låg i relation till Clearwater och jag fick intrycket av att gå från St. Petersburg hem skulle ta ungefär en timme. Jag tog den sista bussen mot St. Petersburg och inga bussar tillbaka skulle börja gå förens fem på morgonen. Jag var på nattklubben ett par timmar och drack ett par drinkar, men efter ett tag stod det klart att nattklubben skulle förbli relativt tom den natten. Jag bestämde mig därför för att börja gå hemåt cirka halv ett på natten. Jag gick och gick... I fem timmar gick jag! Det var tydligen betydligt längre än vad jag hade tror att det skulle vara och att gå bredvid motorvägen var inte så kul heller. Så när jag kom hem var jag utmattad, hade blåsor på fötterna och var redan bakis. Så den 24de december var inte så lyckat för mig haha!

🌃
2 kommentarer
Nathalie

Vilken skola går du på? Tog du hjälp eller sökte in ensam? :)

Peter Nilsson

St. Petersburg College. Jag sökte själv. Jag kände att det var bättre att söka på egen hand efter ett College i ett område där jag visste att jag hade ett boende, än att välja något annat där jag inte har några kontakter, enbart för att det är en skola som man har gjort det lite enklare att söka till via något företag i Sverige. 🙂