Resumé av 2017

Idag är det nyårsafton så det känns som ett bra tillfälle för att göra en resumé av hur 2017 har varit för mig. Även om det kanske verkar som att jag flyttade hit i år, så kom jag ju egentligen hit i December 2016. Däremot så har 2017 varit det första året som jag har spenderat från början till slut i Florida. Jag har faktiskt inte ens lämnat delstaten, men jag har rest en del inom den och sätt några andra städer, t.ex; Tallahassee och Orlando.

Att försöka sammanfatta allt jag har upplevt det här året i ett blogginlägg är mer eller mindre omöjligt, men i ett försök att få med det mest intressanta händelserna kommer den här listan:

  • Matilda kom på besök i två veckor 💁‍♀️
  • Såg stand-up 🤣
  • Gick på några dejter ❤️
  • Såg en amerikansk fotbollsmatch 🏈
  • Jag gick ut på nattklubbar i Clearwater, Dunedin, Tampa och St. Petersburg 🍸
  • Jag åkte till Tallahassee och fick se hur amerikansk politik fungerar 🇺🇸 
  • Jag åkte till Orlando och hade kul 🚗 
  • Pluggade en hel del 📚 
2 kommentarer

Julafton i St. Petersburg

 
God jul! Hur har er julafton varit? Min har inte varit särskilt fylld av julstämning eller julaktiviter - jag har varit lite bakis idag. Visserligen hade jag en utekväll, men den var långt ifrån framgångsrik och lyckad!

I fredags hängde jag med två kompisar när jag sa: “We should go out!” -“Yeah, lets do it!” sa mina kompisar. Vi bestämde oss för att vi skulle dricka några öl innan vi stack iväg, men efter det så ville ingen av mina kompisar gå ut längre. Vid det här tillfället så hade det dessutom blivit lite för sent för att gå ut. Jag bestämde mig därför för att gå ut på lördag istället.

Så nu var lördag kommen och jag var redo att gå ut. Jag bestämde mig för att åka till centrala St. Petersburg. Jag hade kollat på en kart vart det låg i relation till Clearwater och jag fick intrycket av att gå från St. Petersburg hem skulle ta ungefär en timme. Jag tog den sista bussen mot St. Petersburg och inga bussar tillbaka skulle börja gå förens fem på morgonen. Jag var på nattklubben ett par timmar och drack ett par drinkar, men efter ett tag stod det klart att nattklubben skulle förbli relativt tom den natten. Jag bestämde mig därför för att börja gå hemåt cirka halv ett på natten. Jag gick och gick... I fem timmar gick jag! Det var tydligen betydligt längre än vad jag hade tror att det skulle vara och att gå bredvid motorvägen var inte så kul heller. Så när jag kom hem var jag utmattad, hade blåsor på fötterna och var redan bakis. Så den 24de december var inte så lyckat för mig haha!

🌃
2 kommentarer

Nyklippt

Jag hade inte klippt mig på ett tag så igår tog jag och stack till barbershopen för att fräscha till mig inför julen.

💈

0 kommentarer