Khoens ny låt

 
Min polare Khoen har släppt en minst sagt efterlängtad singel! Khoen är ju artist och har släppt singlar förr, men har jobbat mycket som låtskrivare och har under den tiden inte släppt några nya låtar - men nu blev det äntlige ändring på det. Musikvideo och rubbet. Check it out!
 
P.S. Jag är med i den här musikvideon - kan ni se mig?
 
0 kommentarer

Tolvsträngad fylla

I några veckor nu hade jag och Matilda snackat om att vi skulle sätta oss ned någon dag för att skriva låttexter för skojs skull. Igår blev den dagen... eller kvällen snarare. Matildas kompis Ida gjorde oss sällskap och drack gjorde vi också. Vi fick ihop en helt okej rapptext som vi förhoppningsvis kommer att jobba vidare på senare.
 
Efter ett tag så bestämde vi oss för att dra ut och vi träffade Matildas kille på vägen som hängde med oss till Collage. Ida hade glömt sin telefon hos Matilda och kände sig naken resten av kvällen utan den. Där var vi ett tag och blev rätt packade. Mycket folk var det ute iochmed att det var en löningslördag - typ så pass mycket folk att man knappt kunde röra på sig.
 
Några bilder tog vi däremot inte så för att kompensera för bristen på bilder i det här inlägget så bjuder jag istället på den här videon som är från tidigare igår när jag lattjade runt på en tolvsträngad gitarr:
 
0 kommentarer

Urbanistas releasefest

Igår var kul! Jag och Khoen gick på Urbanistas releasefest för deras nya hörlursmodell "Seattle". Festen var på deras kontor i Stureplan. Överallt fanns det drinkar av olika slag - dom hade till och med en snubbe som gick runt klädd som en kirurg och delade ut shots som såg ut som provrör vilket givetvis kändes livat. Käk fanns det också - Prime Burger var där och serverade hamburgare.
 
Jag och Khoen käkade och drack tills vi blev lite packade. Det är mycket möjligt att det fanns en goodiebag, men vi var ju som sagt rätt fulla när vi gick så vi missade det, men hade kul ändå.
 
 
Vart kom regnbågshatten ifrån?
0 kommentarer