Nostalgisk eventkväll

Igår kväll så var jag på ett event. Jag hade sedan tidigare snackat med Khoen som hade berättat att han kände en tjej som skulle lansera sitt egna sminkmärke och hade därför ett event för att fira det. Jag gick då alltså dit som Khoens plus en och vet inte riktigt vad jag förväntade mig. Jag trodde att det skulle vara betydligt mindre för det var ett rätt stort event i en abonnerad lägenhet på Stureplan. Mat och alkohol fanns där - jag var där för det sistnämnda.
 
På plats träffade jag Molly Sandén. Haha kommer ni ihåg när jag gästade NRJ och gjorde en hel låt om hur jag ville att Molly skulle göra slut med Eric Saade (som hon var tillsammans med då) och bli tillsammans med mig? Rätt roligt nu i efterhand. Något pinsamt raggningsförsök blev det däremot inte den här gången... främst för att hon var där med Danny. Kul att träffa henne igen trots pinsamhetsfaktorn hehe...
 
Vi var i alla fall där ett tag, träfade en hel del folk, drack några drinkar och drog sedan efter ett tag.
 
Nu ligger jag i min säng rätt bakis. Senare idag så kommer jag troligtvis att träffa Matilda - vi hade tidigare snackat om att fortsätta att skriva på rapplåten den här helgen som vi på skoj började skriva senast som vi hängde.
 
Vad gjorde ni igår?
 
0 kommentarer