Två veckor kvar

Idag är det två veckor kvar tills att jag flyttar till Florida! Det känns rätt spännande, speciellt med tanke på hur snabbt två veckor går. Det enda som jag har kvar att göra är att packa min väska, men det kan jag inte göra ännu eftersom att jag kommer ju att packa ner grejer som jag kommer att behöva använda de kommande två veckorna.
 
Just nu dagdrömmer jag om allt jag vill göra när jag kommer fram. Saken är den att jag kommer att anlända sent på kvällen så särskilt mycket att göra den dagen kommer jag inte att hinna med, men ett besök förbi KFC på vägen från flygplatsen bör man ju hinna med...
 
Senast jag var i Florida så var jag vid ett tillfälle på KFC och jag skulle beställa in någon meny och fick då höra att den skulle dröja. Då beställde jag in en hink kyckling också medan jag väntade på min meny. Allt som allt kostade måltiden över tjugo dollar (cirka tvåhundra kronor). Fast i och för sig så vart det så mycket mat att jag tillochmed la in en del av hinken i ett kylskåp för senare.
 
 
 
1 kommentar

Jag flyttar till Florida!

 
Jag vet att jag blundar på den här bilden och det gör jag eftersom att när jag försökte ta den här bilden så var solen så stark att jag kunde inte se rätt in i kameran och hålla ögonen öppna. Däremot är bilden rätt fräsch och jag har velat använda den så här är den haha!
 
Jag har tidigare berättat att jag har haft planer på att börja plugga i USA och nu kommer det att bli verklighet! Om tre veckor kommer jag att flytta till Florida för att plugga på en högskola där. Givetvis är jag super taggad samtidigt som jag är lite nervös... Det är ju minst sagt en stor förändring, men det är ju sådant som livet går ut på att göra!
 
vad kommer att hända med min blogg? Jag kommer att behålla den och göra den till mer av en reseblogg som handlar om hur det är att bo i USA, plugga där och så vidare när man är från Sverige. Bloggen kommer ju delvis fortfarande vara en personlig blogg eftersom att den kommer ju ändå att handla om mitt liv.
1 kommentar