Min midsommar


För några dagar sedan så var det midsommarafton som jag spenderade med att grilla ute i en park med några kompisar.

Många hade med sig sina hundar vilket då och då lede till salivdusch ar som ni kan se på bilderna här nedanför.

Något långt firande sent på kvällen med massor av alkohol blev det däremot inte.


0 kommentarer

TBT


En gång i tiden hade jag blont hår. Inte naturligt givetvis utan det fick jag bleka i flera timmar och ont gjorde det. Eftersom att jag har så mörkt hår så var vi tvugna att mer eller mindre bleka bort alla pigment i håret. Blev till och med små skorpor på hårbotten.

Men en intressant look blev det. Året var 2011 och jag gick då med Alexandra på Rockbjörnen.

Alexandra avslutade kvällen tidigt men jag festade vidare med Eric Amarillo och stötte på min dåvarande förälskelse Molly Sanden som stod där och obekvämt nog tog en bild med mig haha!

0 kommentarer

Fyller år snart

Om mindre än en månad så fyller jag år - jag fyller tjugofyra. Låter vuxet. Jag gillar det. Tjugofyra låter bra. Senast som jag hade ett firande så var det att jag drog ut med några kompisar och spelade laser tag (trots att vi hade tagit en och annan drink innan hehe) och vi hade as kul.
 
Jag tycker att födelsedagsfiranden när man drar in hela släkten blir fett skumma. För det mesta sitter folk då där och antigen säger "Du börjar bli stor nu!" eller "Hur känns det att bli gammal hehe?". Sedan så tycker jag att det jobbigaste med den typen av släkt-relaterade fester är att man ska alltid stå och dela med sig av sitt liv och sina planer till folk som man knappt känner och endast står framför eftersom att man råkar vara släkt med den personen. Missuppfatta mig inte, jag skulle rocka den konversationen i nuläget - speciellt med tanke på att jag nyligen har tagit högskoleexamen och är på väg att börja plugga i USA också, men ärligt talat; när man verkligen typ inte ens känner någon så vill jag inte ens dela med mig av sådant. Arrogant? Kanske lite... Nee, något skumt firande med släkten på min kommande födelsedag blir det inte - jag kommer nog att göra planer med några kompisar istället och försöka att hitta på något kul.
 
Presenter brukar man ju få på sina födelsedagar, men jag har rätt låga förväntningar. Saken är den att jag har varit student så länge att jag har aldrig haft råd att köpa fina presenter till folk och det har jag märkt har innebärt att folk långsamt har skalat ned sina presenter eller helt och hållet slutat upp med det. Skulle jag få en ram för att rama in mitt examensbevis så blir jag nöjd... Eller strunt samma egentligen - annars tar jag väl och köper en själv haha!
 
 
Väldigt gammal bild som inte har något med inlägget att göra. Saknar den tröjan däremot!
0 kommentarer