One Night For Paris

Igår så hade jag sedan tidigare gått på ett event som hette "One Night For Paris" och var alltså som ett välgörenhetsevenemang för offren och deras tillhörighet från terrorist attackerna i Paris.

Det slutade med att vi hade en as rolig kväll, men jag blev till och med så bakis att jag spydde imorse. Ush... Det var ändå vart det - hade fett kul!

1 kommentar

Event igår

Igår så hörde Alexandra plötsligen av sig och ville att jag skulle hänga med på ett event. Tydligen så var det någon sorts hår-.modevisning inne i Wolkswagen butiken vid Stureplan arrangerat av Erwik Communication. Rätt najs! Det fanns ju vin, goodiebags och så vidare.
 
Saken var nämligen den att en av Alexandras bästa kompisar, Julia, skulle nämligen vara en del av den här visningen och hon verkligen rockade! Haha, det roliga var att så fort Julia kom ut på scenen så började ju vi att skrika, vissla och applådera så högt vi kunde så alla började ju stirra på oss haha!
 
 
 
 
0 kommentarer

Den nionde planten

 
Har ni hört talats om den "nya" planeten i vårt solsystem? Tydligen så har det funnits en nionde planet i vårt solsystem hela tiden, men eftersom att dens omkretslopp kring solen är så otroligt långt så är planeten så mörk att det inte har kunnat ses, tills den nu har blivit sedd vid flera tillfällen av diverse astronomer.
 
Det här har lett till att massviss med människor säger att NASA har varit medvetna om den här planeten hela tiden, men att dom har mörklagt all information om den. Varför då? Jo, enligt teorin så beror det på att det här skulle alltså kunna vara en planet som har ett otroligt långt omkretslopp kring solen, men att den till slut kommer att krossa vår planet. Konspirationsteoretiker säger att NASA har hemligthållt den här planeten just för att undvika paniken som skulle uppstå om alla skulle få veta att domedagen närmar sig.
 
NASA har själva kommenterat planetens existens och påpekar att dom har hört från diverse astronomer att den har blivit sedd samt att den sedan tidigare har funnits i flera fysikers och astronomers teorier. Albert Einstein hade en teori om att svarta hål skulle kunna finnas i vårt universum innan dom ens hade setts och det visade ju sig att han hade rätt.
 
En sak som är rätt cool är att den här planeten har funnits i Maya Indiansk (tror jag att det var) mytologi och då kallas den för "Nirubu". Nu den senaste tiden har planeten kallats för Planet 9, men den har tidigare kallats (av teoretiker för Planet X).
 
Personligen så tror jag att den här planeten finns. Om den har funnits i flera fysikers teorier och nu har blivit sedd flera gånger så varför skulle det inte stämma? Vi upptäcker ju nya saker om rymden hela tiden, så varför inte nu?
 
Kommer planeten att krossa jorden? Ärligt talat, vem vet? Däremot så är jag rätt övertygad om att om en gigantisk planet skulle komma skjutandes mot jordklotet så skulle vi nog hinna se den ett litet tag innan och vara en smula förvarnade.
2 kommentarer