Gissa staden!

 
 
Här om dagen så hade jag ett möte relaterat till praktiken i en annan stad i Sverige. Jag tog där en selfie som ni kan se på bilden här ovanför - är det någon av er som känner igen staden i bakgrunden? 
2 kommentarer

TBT

 
0 kommentarer

What really grinds my gears

  • Cirkus Magaluf
Om ni någon gång den senaste månaden har kollat på TV så har ni troligtvis sett reklamerna för TV3´s nya program "Cirkus Magaluf" som enligt reklamen handlar om hur det är att jobba som bartender i Magaluf. I reklamerna så ser man också en och annan före detta Paradise Hotel deltagare som numera jobbar som bartender där i Magaluf (vilket är långt ifrån ovanligt).
 
Programmets reklamer antyder också att programmet kommer att vara ungefär som Paradise Hotel - om inte ännu dräggigare. Varför fortsätter svensk media att bli allt mindre sofistikerad och mer dräggig? Usch.
 
 
  • Elitsinglar.se
Elitsinglar.se har under en längre tid kört sina reklamfilmer på TV där dom har oerhört stela människor med begränsade skådespeleriförmågor läser upp repliker om att dom har höga krav på vem som dom ska träffa och därefter så rättfärdigar dom sin kräsenhet. Hela den här sidan bara osar av ytlighet, girighet och så vidare. Fruktansvärt äckliga reklamfilmer.
 
 
0 kommentarer