Topplistan

 
Tidigare idag så satt jag och skrev ett blogginlägg och såg kort därefter att jag var på framsidan av blogg.se. Dom har tydligen gett mig en sorts shoutout på deras framsida med en länk till det blogginlägget där jag skrev om när jag och Alexandra nyligen spelade in ett videoinlägg tillsammans. Som om det inte vore tillräckligt smickrande för egot så kategoriserade dom till och med inlägget som "kändisar". Hehe troligtvis hänvisar ju det tillfaktumet att Alexandra var med i inlägget, men jag kan ju intala mig själv annat haha!
 
När vi hade spelat in det här videoinlägget så skrev även Alexandra om det och i det inlägget så skrev hon lite om att jag kommer att flytta till USA och inkluderade en länk till min blogg. Tydligen så var det så pass många som tyckte att det var intressant för nu ligger min blogg på blogg.se´s topplista av deras mest besökta bloggar. Detta är ju väldigt smickrande med tanke på att det finns väldigt många på denna lista som är betydligt mer aktiva bloggare än vad jag är. Jag har ju tidigare legat på diverse topplistor över högst besökta bloggar, men det var väldigt länge sedan så det känns rätt häftigt att nu helt plötsligt göra det igen.
 
Det är ju väldigt motiverande att blogga nu när man får ett sådant här stöd samt stort visat intresse för det man gör och detta gör ju givetvis att jag vill blogga mer, vilket jag kommer att göra. (Däremot så kommer min blogg inte vara en sådan blogg som försöker att konkurera med att publicera flest inlägg per dag utan den kommer att vara tillägnad till att visa hur det är att bo i USA från och med 2017 ur en person från Sveriges perspektiv. Jag kommer med andra ord att prioritera kvalitiet över kvantitet när det gäller blogginlägg)
 
Ett stort tack till blogg.se för er shoutout! <3
0 kommentarer