Utökat samlingen

För några veckor sedan så skrev jag om hur jag gick förbi en vinyl butik som hade en Magnus Uggla skiva som jag passade på att köpa. Idag så gick jag tillbaka till den butiken för att kolla om dom hade några fler Magnus Uggla skivor och det hade dom - fyra stycken. Billigt var det också; tio kronor styck.

Anledningen varför jag just nu köper massa Magnus Uggla skivor är eftersom att jag flyttar ju som sagt inom ett tag till USA så det vore ju kul att ha med sig en liten bit av Sverige på så viss.

0 kommentarer

Fler rappverser på väg

För ungefär en vecka sedan så släppte jag en ny rappvers som handlade om folk som är så kallade "medgångssupportrar" som jag döpte till "Sammanträffande".
 
När jag skrev den så tyckte jag att det var rätt kul att skriva snabba rappverser eftersom att det går betydligt snabbare att göra än t.ex. en hel låt med en musikvideo och allt så jag tänkte tills nästa gång jag gör ett sådant helt projekt så kommer jag tills dess göra många små rapp-låtar - en av dessa som inte har släppts ännu har jag redan skrivit och spelat in.
 
Så imorgon så ska jag pilla på det projektet lite mer och om jag blir helt klar imorgon så släpper jag den direkt.
Den här kommande rappversen är en rätt flummig låt som handlar om att åka tunnelbana när man är packad så håll utkik!
 
1 kommentar

Musikvideo inspelning

För några dagar sen så hörde Khoen av sig och ville att jag skulle hjälpa till genom att vara med i en musikvideo. Jag hade föreställt mig något helt annat eftersom att jag fick höra att vi skulle "hypa" kring en bil. Efter diverse ändringar så var det inspelning i en tunnel. 

Han hade ett gäng hoodies med hans logga på och så vidare. Min roll var mer eller mindre att stå där och se cool ut. Kul är det i alla fall att få se många inspelningar eftersom att man lär sig något nytt varje gång.

0 kommentarer