Behind the scenes

 
Kommer ni ihåg den skräckkortfilmen som jag var med i, "Somnium", för några månader sedan? Här nedanför är en "behind-the-scenes-video" från inspelningen. Här ser ni också hur många ciggaretter som vi var tvugna att röka eftersom att det skulle filmas från jätte många olika vinklar så jag var helt snurrig i huvudet efter inspelningen haha! (Jag röker nämligen inte).
 
0 kommentarer

Kaos i Skellefteå

Nu är jag äntligen tillbaka i Stockholm. Missuppfatta mig inte - jag hade fett kul, men jag tycker att man blir rätt sliten efter två dagars festande i rad.

Så igår så var vi i Skellefteå där Jayson skulle spela på en natt klubb tillsammans med en artist som heter Kalifa. Jag var ju då endast där som moraliskt stöd så att säga.

Jag hade fett kul där på kvällen! Det var as bra feststämning, alla dansade och så vidare. Jag träffade en tej också! Asså grejen var så här;

Hon kom fram till mig och flörtade en hel del. Hon till och med satt och pussade mig på kinden ibland och så vidare. Vi dansar och hänger ett tag och sedan så säger hon till mig att hon måste dra iväg ett tag för att hitta någon. Innan hon stack frågade jag henne;

"Är du singel?"

Det var hög volym på musiken så jag hörde knappt hennes svar och det lät som ett ja. Jag kysste henne och hon kysste mig tillbaka. Hon drog iväg och kom tillbaka cirka en halvtimme senare.

 -"Gud, att du kysste mig kär du visste att jag har en pojkvän!" sa hon precis innan hon började kyssa mig. Därefter så försvann hon iväg ett tag igen.

 -"Vi borde gå hem till dig nu." sa hon när hon kom tillbaka.

Så vi skulle alltså sticka tillbaka till mitt hotellrum. På vägen ut så stannade vi däremot av hennes kompis som började ställa till en scen över att hennes kompis tänkte gå utan henne. Därefter insisterades det om att vi skulle gå till Max. Romansdödaren.

Så trots romantiska besvikelser så var det ju roligt med allt festande =)

0 kommentarer

I Skellefteå

Lite spontant kanske, men jag är i Skellefteå! Det är däremot faktiskt inte spontant - jag är här med Jayson som spelade på en klubb igår i Umeå och en idag i Skellefteå så jag är här som moraliskt stöd (och för att festa).

Så igår var kul förutom att man märkte direkt att folk från småstäder vill bara höra typ gamla Avicii skräp låtar eftersom att alla tjatade om house musik hela kvällen igår - hoppas att det inte blir så ikväll... Eftersom att det är den andra dagen i rad som jag festar nu så känner man ju sig inte särskilt taggad just nu så jag hoppas att jag blir mer taggad mot kvällen.

0 kommentarer