Årsreumé av 2015

År 2015 börjar närma sig sitt slut så jag tänkte att det är dags att titta tillbaka på året som har varit och allt som man har gjort. Utan tvekan så har ju en stor majoritet av min tid lagts ned på skolarbete, men utöver det så har jag hunnit med en del andra grejer också som finns listade här nedanför.
 
Filmroller
 
 
 
Det här året började med att jag spelade in två stycken korta skräckfilmer av Malvin Studios/Imaginarium Films där jag i ena spelade ett nyhetsankare medan i den andra så är jag en läskig karaktär ur en psykadelisk mardröm. Båda var as roliga projekt som blev riktigt proffsiga och som fick upp mina ögon mer för att vara skådespelare.
 

SOMNIUM from Imaginarium Films on Vimeo.

Festandet
 
 
Det här året så åkte jag runt en del och var bland annat i Båstad några gånger och hade as kul. Dom resorna i år har varit som klichéiga amerikanska road trip filmer med kopiösa mängder alkohol.
 
Dans
 
 
Det här året har, precis som dom senaste åren, handlat en hel del om dans för mig. I år har jag gjort en oerhört stor utveckling och fått en oerhört positiv respons på hur jag dansar och jag ser framför mig att 2016 kommer att vara ett minst lika dans-influerat år som 2015.
 
 
Självförverkligan
 
 
Det mest spännande det här året, enligt mig, hände i slutet av det här året. Det var alltså äntligen dags för en inspelning till ett projekt som jag har jobbat på dom senaste två åren. Nu är projektet klart och ni kommer att få se resultatet i början av 2016.
1 kommentar
Platin

YEY!💁🏼🎥