Likes

Min kompis Khoen har nyligen börjat göra videoinlägg på Facebook. Vi har faktiskt dessutom snackat om att testa att göra några videoinlägg tillsammans, men tills dess så kan ni se den här där han snackar om folk som skriver till kompisar t.ex. "Kan du gilla min profilbild?".
 
Jag har faktiskt också tänkt på det här... När folk beter sig som likes vore värda pengar. Att vara känd på t.ex. Instagram är ju som att vara rik på Monopol pengar.
 
Håller ni med honom?

Kan du gilla min profilbild, Kan du kommentera min status? Enough is Enough!!! ( Tryck HD för bästa kvalite )

Posted by Khoen Rodrigo Allen on den 28 augusti 2015
. ...
1 kommentar

Just nu

0 kommentarer

Privatlektioner

Dom senaste dagarna så har ju skolan börjat igen för mig, faktum är att den första veckan har redan gått.

Jag har därför nyligen köpt tre stycken privata danslektioner samt elva stycken privata sånglektioner. Jag kan ju redan dansa, men jag vill ju bli ännu bättre på det. Det är alltså "popping" som jag har köpt fler privatlektioner i. Sen så har jag ju som sagt också köpt elva stycken privatlektioner hos en sångpedagog.

Allt som allt så blev det svindyrt, men med tanke på hur lite pengar jag invisterade i dans förra året och vilket positivt resultat det gav så känns det inte så riskabelt. Dessutom, om man inte själv tror på en - varför skulle någon annan göra det?

0 kommentarer