Halloween middag ikväll

Idag är det fredag och jag har varit ledig idag, men jag har haft en läxa som ska lämnas in idag så jag gjorde den precis - tog ett litet tag. Nu är det gjort i alla fall och jag kan fokusera på vad som ska hända ikväll istället. Jag försöker just nu att få tag på någon som vill hänga med ut. Steffi ska nämligen ha en halloween middag på Collage. Steffi sa att det är obligatoriskt med en utklädnad, men jag har helt glömt bort att fixa det. Vi får se hur jag löser det. På tal om ingenting så hittade jag dom här bilderna på Viktor Frisks blogg från inspelningen med Aftonbladet. P1960651 P1960633
0 kommentarer

Nytt från Paulina

Paulina Starborn Det är ju fredag idag och Paulina Starborn släppte idag sin senaste singel så jag tänkte ta och skriva om den - för att skapa fredags känsla kan vi säga haha. Jag tycker att Paulina har blivit en riktigt bra artist och jag vet att hon är stor i Ryssland av någon anledning och därför gör låtar på engelska, men jag skulle fortfarande vilja höra henne göra en låt på svenska eftersom att jag tror att det skulle bli en stor sommarplåga eller en melodifestivals hit.

Paulina Starborn - Paint Me

[youtube id=birbsZUGaV4]

1 kommentar

Fräsch klocka

Min klocka som jag nyligen beställde från Top Streetwear kom precis. Jag köpte ju nyligen en annan klocka, men jag beställde den här klockan innan jag köpte den andra. Den här klockan ser i alla fall helt annorlunda ut än min andra klocka eftersom att den här är helt vit och har ett läderarmband. Jag kan tänka mig att det här blir snyggt om jag gör en outfit baserad på en vit skjorta och har den här klockan som en accessoar. Av någon anledning så fick jag i paketet med massa rabatt koder och grejer vars värde faktiskt överskred hur mycket den här klockan. Najs haha! Jag lär ju beställa något ikväll bara för det!

Hiss eller diss?

bild SAMSUNG CSC
1 kommentar