Fotboll på TV...igen...

Just nu sitter jag framför TV:n och är as uttråkad över att typ vilken kanal man än kollar på är det bara fotboll som visas just nu, men förhoppningsvis så börjar nog typ Family Guy eller något liknande program snart. Ikväll så stannar jag alltså framför TV:n. Vad finns egentligen att göra på en måndag kväll? Typ inget.

Vissa krökar ju till och med på måndagar, men det känns lite väl extremt tycker jag. Jag har endast vart full mitt på dagen på en måndag en gång och det var när en polare till mig precis hade blivit dumpad av sin flickvän och han ville kröka av någon anledning och jag kunde ju inte låta stackaren dricka där själv haha! Sympati-fylla helt enkelt haha!

Så på tal om ingenting så är här en helt ny låt från en av mina favorit artister just nu:

August Alsina - Benediction ft. Rick Ross

[youtube id=IWPrGxCMcUc]

1 kommentar

Tecknad nostalgi

Asså jag älskar att kolla på tecknade serier! Tecknade serier blir ju liksom automatiskt bättre än riktiga inspelade serier eftersom att i en tecknad serie så finns det inga gränser, ingenting är omöjligt liksom, vad som helst kan hända, rymdvarelser kanske kommer ur ingenstans helt plötsligt? Vem vet? Det är i alla fall as fett. En sak som jag är väldigt tacksam över just nu är att det finns många tecknade serier just nu som är mer eller mindre till för vuxna, t.ex. Family Guy, American Dad... Det finns ju däremot massor av tecknade serier som var populära när jag var barn, men som inte görs längre. Här är några av dom:
  • "Da Möb"
En av dom tecknade serierna som jag verkligen kommer ihåg från när jag var liten var en serie som hette "Da Möb" där "Da Möb" alltså var namnet på tre killars band. Dom var typ ett hip hop / rock band band som hela tiden försökte att bli stora liksom. Sjukt roligt program i alla fall som typ funkar fortfarande att kolla på som vuxen!

[youtube id=tDajGLQY5s4]

  000863597 beavis_and_butt_head_hd_wallpaper_2-HD
  • "Beavis And Butthead"
En annan tecknad serie som var populär ungefär samtidigt var den amerikanska serien (eller det tror jag i alla fall att det var) "Beavis And Butthead" som helt enkelt handlade om två stycken as korkade heavy metal fans som aa... gjorde korkade grejer helt enkelt. As roligt program i alla fall - även som vuxen!

[youtube id=e8pLQvzHFow]

  • dettrevännerna "Dom tre vännerna och Jerry"
En annan tecknad serie som jag kommer ihåg från när jag var barn var programmet "De Tre Vännerna Och Jerry" som handlade om tre vänner som hade en kompis som inte riktigt var en del av gänget, men som alltid försökte att vara det. Som barn var den här serien lite roligare däremot, försökte att kolla på den nu, men nu är den lite för barnslig känner jag.

[youtube id=PStxPD_FKoY]

 
0 kommentarer

Sångare eller rappare?

Igår satt jag och snackade med ett fan på Facebook som frågade om jag ser mig själv som en rappare eller en sångare. Ärligt talat, så ser jag mig mer som en sångare än en rappare. Asså jag gör ju ofta så att vissa delar på vissa låtar kan jag göra "rappiga" delar, men då gör jag oftast bara det eftersom att det är det som passar bäst i låten just då. Jag tycker att folk ska sluta se sig som antigen en rappare eller en sångare och istället bara se sig själv som en artist, som oavsett om det krävs att man ska rappa för att det ska låta bra just då så klarar man av båda dom delarna. Jag kommer ihåg att för några år sedan så tyckte många av jag skulle kalla mig själv för "DJ Peter08" eftersom att det var så galet inne med DJ:ande i Stockholm just då. Men jag kände att DJ:ande inte var något för mig eftersom att typ vartenda snubbe i Stockholm gör det nu för tiden och ärligt talat så är det lite av samma anledning att jag inte vill kalla mig själv för en rappare, just eftersom att det är så många andra killar som kallar sig själva för rappare nu för tiden. Bild
2 kommentarer