Ny telefon

10538054_751834411539298_6390232016067280481_n Jag har verkligen behövt en ny telefon ett tag. På min förra telefon så funkade inte Instagram vilket självklart sög, men nu har jag precis fått en helt ny Samsung S5. Jag har fått höra från typ alla att den här telefonen är den bästa just nu, asså med bäst kamera, prestanda och grejer. Jag får ta och testa den ikväll så uppdaterar jag er imorgon om vad jag tycker om den.
1 kommentar

Back to school

Bild I slutet av nästa månad så börjar jag högskolan. Jag hade alltså tillräckligt bra betyg från gymnasiet för att komma direkt in på den högskolan som jag ville utan att behöva plugga upp mina betyg vilket är rätt skönt. Högskolelinjen är alltså två år lång och är liksom en riktig högskolelinje och ingen distanslinje eller något i den stilen. Varför jag börjar nu i högskolan är för att det är ju alltid bra att ha en så pass hög utbildning som möjligt självklart, men också för att ge mig själv fler alternativ på vad jag vill göra eftersom att... Jag är inte säker på att jag vill fortsätta att vara Peter08 hela mitt liv. Asså grejen är att jag har varit Peter08 i mer än fem år nu då jag har haft en blogg, skrivit låtar och så vidare. Ända från början så har jag fått obefogat mycket kritik, fast det får många bloggare, men skillnaden är att eftersom att jag är kille så får jag typ inget stöd mot allt elakt som folk säger till mig. Som kille så förväntas man att inte kunna bli ledsen eller sårad och man får typ bara höra "skärp dig nu", "walk it off" och så vidare. Det sägs ju att det som inte dödar en gör en bara starkare. Det tror inte jag på. Jag läste nyligen i en vetenskapstidning där ett experiment gjordes på en mus som ständigt utsattes för mobbning av dom andra mössen. Musen som blev mobbad blev givetvis deprimerad och man kunde till och med efter att musen hade dött kunnat se spår av depressionen på musens hjärna. Helt enkelt så visade ju det att har man tänkt en tanke en gång så blir det lättare att tänka den en gång till och till slut så lämnar det spår i hjärnan och är man därför för deprimerad allt för länge så blir det väldigt svårt att sluta vara deprimerad. Jag menar helt enkelt att jag har gått igenom en depression en gång och den skiten sög och jag tänker inte gå igenom det igen... för min hälsas skull liksom. Så vad jag försöker att säga är att jag är Peter08 idag och jag kommer att vara Peter08 imorgon, men om jag kommer att vara Peter08 om två år.... Nej, det tror jag inte.
8 kommentarer

Simpsons och Family Guy slår ihop sig

family_guy_homer_simpson_versu_1680x1050_wallpaperno.com Har ni sett den här trailern från den kommande säsongen av Family Guy? Jag trodde faktiskt aldrig att The Simpsons och Family Guy skulle sammarbeta, men nu gör dom tydligen två avsnitt tillsammans där familjen Griffin besöker Springfield i ett avsnitt och familjen Simpsons besöker Quahog i nästa avsnitt. Jag är sjukt taggad på att få se dom här avsnitten i alla fall - kommer nog att bli hur fett som helst!

[youtube id=-7YzXMzZ1bU]

0 kommentarer