Tio otroliga undervattenvarelser

En sak som är rätt spännande är att människor nu för tiden åker ut i rymden för att utforska andra planeter medan vi inte ens har sett vad som finns på botten av haven på den här planeten. I alla fall så har vissa undervatten varelser upptäckts på jorden som är helt otroligt läskiga. Jag kan inte ens föreställa mig vad det finns för varelser på botten av havet som inte ens har upptäckts ännu.

Här är i alla fall tio av dom som jag tyckte var mest intressanta (namnen är på engelska eftersom att jag vet inte vad dom heter på svenska).

"Frilled Shark"

"Giant Spider Crab"

"Atlantic Wolffish"

"Fangtooth Fish"

"Vampyre Squid"

"Pacific Viperfish"

"Oyster Toadfish"

"Indonesian Needlefish"

"Moray Eel"

"Sea Pens"

0 kommentarer

Större armar

Jag älskar när man kan se resultat från sin träning vilket jag kan se just nu på mina armar som har blivit större! :D

3 kommentarer

Fredag

Idag så är det fredag! :D Äntligen! Eller ärligt talat så känns det inte riktigt som en fredag för mig idag eftersom att jag var ute i onsdags liksom. Vanligtvis så är "fredags känslan" för mig att man har väntat väldigt länge på att gå ut och festa, men riktigt så är det ju som sagt inte för mig idag. På tal om att festa så vet jag inte om det blir så att jag ska festa idag - är faktiskt inte särskilt taggad just nu, men det kanske blir ändring på det senare idag. Något som jag däremot är fett taggad på idag är att dra till gymmet. Idag så är det armar, axlar, mage och bröst som gäller. Jag har hittat en grym pre-workout-drink som funkar hur bra som helst, asså den är typ bara koffein så man blir hur pigg som helst och väldigt taggad på att lyfta vikter - helt perfekt! :D

Vad ska ni göra ikväll?

0 kommentarer