Nyårsafton

Tjena! Idag så är det ju nyårsafton så idag har jag sovit länge och kommer snart att börja fixa mig inför ikväll. Stryka skjortan, raka mig och så vidare... Jag ska ju som sagt på Oskars hemmafest idag med Sam (dessutom så kommer Matilda vara där) så det är ju kul att gå på en fest där man känner många. Dessutom så snackade jag med Matilda igår och tydligen så kommer några tjejer att hänga med som var med när Matilda hade hennes senaste fest och då var jag så full att jag moonade folk från vår taxi så dom tjejerna har nog ett intryck av mig som något av en partyprisse så det känns ju roligt att gå in på en fest när man vet att folk där tycker man är rolig, skön och så vidare :D Idag så kan jag tänka mig att ingen kommer att läsa bloggar så jag kommer inte att lägga ned så mycket tid på det idag utöver det här blogginlägget. Vanligtvis så brukar ju bloggare göra ett tidsinställt "Gott nytt år"-inlägg som kommer upp exakt vid tolvslaget, men det är ju ingen som läser ens blogg exakt vid tolvslaget liksom, däremot så såg jag en blogglista på Miixx´s blogg som jag tänkte härma här och nu! :) "Om du fick välja att leva i en TV serie, vilken serie skulle du välja?" Två Och En Halv Män eftersom att där är ju alltid väldigt avslappnat och lyxigt liksom. "Vad ville du bli när du blev stor som barn?" Basket spelare faktiskt, men jag blev aldrig särskilt lång! :P "Vilken är din favoritdoft?" Nybakade bullar. "Om du var en stor stenbumling, vart skulle du vilja ligga då?" Kanske i någon skog där man skulle få vara i fred. "Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du vore av det motsatta könet?" Jag tror att hela mitt liv skulle vara annorlunda faktiskt och det är ganska svårt att föreställa sig tycker jag... "Vilket är ditt favoritverktyg?" Mina rakapparat. "Vad gör du om tio år?" Jag vet inte, men förhoppningsvis tjänar man mycket pengar och har mycket fritid. "Vilken är din bästa danslåt?" Eftersom att jag fick mycket positiv feedback på min senaste dansvideo så får jag väl säga Marvin Gaye - Sexual Healing (Kygo Remix). "Om du var skitbra på att sy - vad skulle du sy då?" Massor av snygga kläder antar jag. "Hur skulle du hantera det om du vann ca. hundra miljoner kronor?" Jag skulle troligtvis ge massor av pengar till mina vänner och så vidare. "Vad tycker du om ordet "Hen"?" Pretentiöst. "Vilket är ditt bästa recept? (mat eller bakning)" Att betala personalen på McDonalds att laga maten åt mig. "Vad tycker du om köttkonsumtion?" Naturligt. "Är du beroende av något?" Coca-cola. "Vilken musik triggar mest igång din nostalgiska sida?" Gamla Usher låtar. "Vad gör dig riktigt förbannad?" Folk som försöker smygdissa en. "Har du något riktigt bra husmorstips?" Brustabletter i alkohol för att ta bort alkohol smaken.
0 kommentarer

Instagram

Om ni inte redan följer mig på Instagram så tänkte jag tipsa er om att göra det eftersom att ibland så lägger jag upp bilder på Instagram som jag inte lägger upp på bloggen, t.ex. snabbt tagna oredigerade bilder när jag är t.ex. på något event och så brukar jag också lägga upp meme-bilder som jag tycker är roliga. Jag heter peter08official på Instagram.

Har ni förresten några tips på roliga Instagram konton att följa? (helst konton som inte bara gör länkbyten hela tiden - tycker det är störande typ... Eller när folk t.ex. gör trettio stycken Instagram uppdateringar per dag)

bild
0 kommentarer

Nyårslöften

its-almost-time-4ohb4o Imorgon så är det ju nyårsafton och det börjar ju med tanke på det bli dags att bestämma sig för minst ett nyårslöfte. Dom vanligaste nyårslöftena brukar ju vara t.ex. att sluta röka, sluta snusa, börja träna eller börja plugga... Men faktum är att jag röker inte, snusar inte, tränar redan och pluggar redan så för mig blir det rätt svårt att komma på något smart nyårslöfte förutom (hur tråkigt det än låter) att fortsätta att göra alla dessa positiva saker som jag har gjort det här året. Jag har ju vid slutet av det här året som sagt sett väldigt positiva resultat av allt jag har gjort under året. T.ex. så kan jag lyfta mer på gymmet, har blivit en betydligt bättre dansare och har klarat av alla skolkurser. Sen så verkar det ju ändå som att folk som tar nyårslöften ljuger lite för sig själva. T.ex. folk som vill sluta röka; varför behöver man vänta tills ett visst datum för att sluta, det är väl bara att sluta direkt istället för att skjuta upp på det? :P

Har ni några nyårslöften? :)

0 kommentarer