Partyrocking

Ikväll så blir det en utgång ikväll igen. Khoen ville dra ut ikväll igen för han sa att det är någon DJ konsert idag som många lär dra ut efter och dessutom så är det löningshelg så det lär vara typ fullt vart man än går vilket han säkert har rätt i, så därför så ska vi dra ut ikväll igen! :D Sam var däremot fortfarande rätt sliten efter igår, vilket jag förstår... Jag menar, vi delade ju faktiskt på en hel flaska Fireball mellan oss tre killar liksom - det är ändå väldigt mycket per person! :P Så ikväll så ser det ut som att det blir bara jag och Khoen som drar ut. Jag glömde bort att jag har en stark cider kvar från igår vilket inte är mycket till förkrök i jämförelse med gårdagens förkrök, men det är ju bättre än inget! :)

Vad ska ni göra ikväll?

Lil Mama - Shawty Get Loose ft. Chris Brown, T-Pain

[youtube id=-hXKRilPNpc]

0 kommentarer

Vem borde vinna Idol?

Kollar ni på Idol i år? Jag har faktiskt lyckats se en några avsnitt och det känns som att det är väldigt många som är super förtjusta i Kevin av någon anledning, men jag förstår inte riktigt varför - jag tycker att han verkar hur tråkig som helst och dessutom så känns det rätt drygt att han hoppar fram och tillbaks mellan Idol och sin fotbollskarriär istället för att faktiskt välja en av dom och satsa hel hjärtat på det.

Vem hoppas ni ska vinna Idol i år?

I alla fall så är jag taggad inför nästa fredag eftersom att då är det ju dags för Idol finalen och jag och Alexandra ska alltså gå och kolla på det igen. Senast vi var på Idol så hade vi ju grymt roligt! :D
0 kommentarer

Känner ni igen oss?

Jag och Alexandra som barn.

Haha det är inte konstigt att jag och Alexandra är väldigt bra på att posa framför kameror nu för tiden med tanke på att vi gjorde det redan som barn!
2 kommentarer