Bakis...konstigt nog...

Igår kväll så blev det så att jag följde med mina kompisar från Göteborg ut på krogen igen och även fast jag knappt drack något igår kväll så var jag rätt bakis imorse. I alla fall så hade jag en mycket roligare kväll igår än vad jag hade i fredags! :)
0 kommentarer

Swag

Igår så kom två kompisar till mig som bor i Göteborg till Stockholm och dom ville passa på att gå ut på krogen medan dom är här. Jag var på ett hur bra humör som helst vid början av kvällen och vi shotade tequila och drack massor av drinkar och dessutom så var det väldigt mycket folk ute på krogen. Under typ hela förkröket så pratade vi om hur kul det var att vi faktiskt passade på att umgås medan dom var här, men så fort som vi klev in på krogen så försvann en kille i flera timmar för att prata med en tjej som han kände. Det här gjorde ju att jag blev lite sur och på ett rätt dåligt humör resten av kvällen. Idag så vaknade jag upp utan att vara bakis (fett skönt) och jag mötte upp mina kompisar från Göteborg för att äta frukost/lunch på Burger King. En av mina kompisar från Göteborg, Justin, säljer halsband (som ni kan så på bilden här ovanför) så han gav ett till mig som det står "Swag" på :) Mina kompisar från Göteborg kommer att vara här ikväll också så dom vill gå ut på krogen ikväll igen och jag tror att jag kommer att hänga med och försöka att få en roligare kväll ikväll än vad jag hade igår.
0 kommentarer

Spraytan

Idag var jag hos Stockholm Beauty i Årsta och fick en spraytan. Eftersom att det har varit så mörkt och kallt utomhus så länge i år så ha jag blivit väldigt blek så jag bestämde mig alltså för att skaffa en Vani-T spraytan. Jag har förr spraytanat mig själv, men då blev jag mest orange medan idag blev jag snyggt solbränd.

Hiss eller diss?

1 kommentar