Nytt från Chris Brown och Nicki Minaj

Chris Brown - Love More ft. Nicki Minaj

[youtube id=KPzn7kwrHJc]

Chris Brown har nyligen släppt ytligare en låt från sitt kommande album "X" som Nicki Minaj är med på. Chris Brown och Nicki Minaj har ju gjort en hel del samarbeten förr, bland annat i DJ Khaleds "Take It To The Head" och i Nickis "Right By My Side" så det är inte direkt ett oväntat samarbete. Jag tycker att låten var as fet, men vad tycker ni?

Hiss eller diss?

0 kommentarer

Random lista

Dagens humör: - Pigg :D Dagens låt: - R. Kelly - Ignition (Remix) Dagens tanke: - "Hur snygg är inte min nya tatuering egentligen?" Dagens citat: - "Hon har en röv som en shetlandsponny!" (lång story...) Dagens frisyr: - Samma som vanligt. Dagens måltider: - Några cheesburgare och en pizza.
0 kommentarer

Let´s get it on...

"Girl, there are so many things I wanna do to you..."

Hur snygg har inte Isabelle Strömberg blivit? Jag skulle nog nästan vilja påstå att hon är den snyggaste bloggerskan just nu. Oj, vad jag skulle vilja göra grejer med henne... Nee, nu får jag ta och lugna ner mig lite. Eller nee, f*ck det! I would drink her bathwater, toilet water, ALL her water... Jag läste på hennes blogg att hon ska flytta till Stockholm snart, man kanske ska vara så pass fräck att man tar och bjuder ut henne då, men frågan är bara vart, när och hur... Hm, jag får fundera på det och återkommer när jag har kommit fram till något...
3 kommentarer