Vem har den bästa posén?

Här är en vimmelbild från igår som togs på Café Opera. Det roliga med den här bilden är att man kan se min, Oskars och Olivers standard-vimmelbilds-posér. Oskar ser schtekig ut, Oliver ser förvånad ut och jag ler. Frågan är ju då vem av oss som har den snyggaste posén på den här bilden.

Vem har den bästa vimmelbilds posén?

2 kommentarer

Fashion Week

Igår så gick jag ut på krogen med Oskar och Oliver. Både Oskar och Oliver verkar att älska att gå ut på krogen på onsdagar medans jag tycker att onsdagar brukar vara lite tråkigare att gå ut på än t.ex. lördagar eftersom att det brukar inte vara lika mycket folk ute på onsdagar. Igår så var det däremot rätt mycket folk ute på krogen! :) I alla fall så började vi kvällen med att gå till Café Opera och kvällen slutade på Fashion Week efterfesten. Det var ju rätt kul att göra någonting annorlunda än vanligt när man är ute på en krogrunda, asså att gå på Fashion Week efterfesten, men just mode events kan vara rätt stela... speciellt om man den kvällen inte har rockat värsta vintage-fashion-outfiten! :P
0 kommentarer

Lika som bär?

Jag fick den här bilden skickad till mig av en person som tyckte att jag och killen på reklamen såg väldigt lika ut varandra. Jag kan se vissa likheter, men så där sjukt likt tycker jag inte att det är! :P Vad tycker ni?

Är vi lika som bär?

1 kommentar