Instagram

Nu har jag bestämt mig för att skaffa Instagram. Jag vet att typ alla har haft Instagram väldigt länge nu, men jag har helt enkelt inte känt mig taggad på att skaffa Instagram, men nu har jag blivit det. Vi får se vad det blir för bilder som jag lägger upp på Instagram, men jag tror att det blir många på-krogen-bilder... efter den här månaden i och med att jag försöker att vara nyttig den här månaden... just nu blir det nog mest träningsbilder! :P Jag heter peter08official på Instagram!
0 kommentarer

Presenter från Mexiko och Miami

Alexandra hämtade nyligen Chloé och hon hade med sig några presenter från Mexiko och Miami (som ett tack för att jag tog hand om Chloé medan Alexandra var bortrest, tror jag). Den presenten som jag är gladast över var en keps som det står "Peter08" på :D Jag har velat ha en sån keps rätt länge så det är ju najs att äntligen ha en! Jag bara måste testa att ha på mig den på krogen! :D Alexandra gav mig också några Tommy Hilfiger piké tröjor och tequila från Mexiko... Jag får helt enkelt dricka tequilan på någon förfest nästa månad i och med att jag inte ska dricka någon alkohol på en månad nu för att vara nyttig.
0 kommentarer

Hål i öronen

Idag tog jag hål i båda öronen. Jag ska sätta in ett annat par örhängen om några veckor, men tills vidare så måste jag använda dom här som jag har i öronen just nu.

Hiss eller diss?

2 kommentarer