HUR STORÄR AVICII?

Att jag tycker att Avicii får lite väl mycket uppmärksamhet sjöng jag om i låten “DJ” men jag upptäckte nu också en rätt rolig sak. Att Avicii framställs som en världskänd superstjärna i Sverige är det inget snack om. Men är han verkligen det? Är verkligen det så stort i resten av världen att stå bakom ett mixerbord och låtsas göra saker jämfört att faktiskt använda en mikrofon? Det är inte det. Jag tror att ni kan alla hålla med mig när jag skriver att låten “Levels” är Avicii´s absolut största hit, eller hur? “Levels” har idag ca. femtio miljoner visningar på Youtube. Pitbulls låt “Rain Over Me” har ca. trehundrafemtio hundra miljoner visningar. Det är alltså ca. sju gånger fler visningar. Dom flesta riktigt stora superstjärnorna har ofta minst ett antal hundra miljoner visningar på sina låtar. T.ex. Chris Brown har ca. hundra fyrtio miljoner visningar på sin låt “With You” (nu är den rätt gammal, men ändå). Den som är absolut störst på Youtube är ingen mindre än Justin Bieber vars låt Baby har strax över en halv miljard visningar (eller så var det för ett tag sedan, det är mycket möjligt att den har ännu fler visningar nu). Trots allt det här så väljer folk i Sverige att tro att Avicii är en superstjärna. Jag tror att anledningen till att det har blivit så är för att han gör hela tiden ganska små spelningar i andra länder och undviker att köra spelningar i Sverige men när han gör det så framställs det som att just en världskänd superstjärna kommer hit. Det är ganska roligt hur smart han och hans manager har jobbat för att få det att verka så här. Till och med hans udda samarbete med den gamla sångerskan Madonna lyckas han få att framställas som något som är sjukt stort. Smart gjort! ;)
0 kommentarer

TILL GÖTEBORG NÄSTA HELG!

 

 
Igår satt jag hemma och hade riktigt tråkigt och då bestämde jag mig för att nästa helg så åker jag till Göteborg. Jag känner nämligen ganska många där som jag har haft riktigt kul med när jag har festat med dom i Stockholm och därför så har det ju blivit så att man sitter och tjatar på varandra om att åka hit och dit och nu så ska jag faktiskt ta och åka dit. Däremot så såg jag att jag missar att gå på Liseberg för det stänger tydligen den här helgen…vilket är synd men så kan det gå! Det får helt enkelt bli mer av en party helg! ;) Jag tycker alltid själv att det blir alltid lite mer äventyrs känsla när man åker iväg bara för att ha kul! :D Jag försökte hitta grejer som Göteborg är känt för, men det enda jag kom på var spårvagnar och Liseberg. Hela dagen igår så var jag rätt förkyld, ganska snorig och så vidare. Idag har jag däremot blivit ännu mer sjuk – nu hostar jag ganska mycket och grejer vilket inte alls är bra eftersom att jag hade tänkt att gå ut ikväll. Jag hade tydligen också missuppfattat när OnePiece festen var; den är tydligen på lördag och inte idag. Så därför så funderar jag på att vara inne ikväll, det är ju inte bra att gå ut och festa när man är sjuk för då blir man oftast bara ännu mer sjuk! :P Fast det är ju lönings helg i och för sig… Åååh, vad jobbigt! Vi får se hur det blir ikväll!
0 kommentarer

FLER STUDIOBILDER

När jag fotade min header bild så passade jag också på att ta en sådan där vanlig profilbild. Det kan alltid vara bra att ha! :) Rätt snygg blev den också tycker jag! ;) När både jag och Alexandra var i studion så passade vi på att ta några bilder tillsammans. Vi har egentligen typ inga snygga bilder på oss två tillsammans så vi körde på två stycken snygga studio bilder så har man äntligen ett par schyssta bilder! ;)
0 kommentarer