Sent möte

Nu är jag hemma efter att ha varit på ett sent möte på ett fik på Stureplan. Jag träffade Daniel från Improveme och Nikeisha. Jag jobbar ju med ett design uppdrag åt Improveme och Nikeisha gör ju filmer. Jag ska inte gå in på allt för mycket detaljer om vad det handlade om men det har ju någonting att göra med att göra en film angående designen haha! :)
0 kommentarer

Dagens diss!

Dagens diss; Camilla Gervide. För er som inte vet vem det är så är hon en gammal tant som bedriver en musikblogg helt enkelt där hon skriver dissar hit och dit. Hon är alltså en musikrecensent som inte helt oväntat också har gjort en låt. Varför ska jag då dissa henne? Det är ju ingenting fel med att ha en blogg om musik och att själv göra musik? Det är inget fel med det men det roliga med henne är att hon t.ex. dissade ju Björn Ranelid för att han var med i Melodifestivalen och hon skrev att Melodifestivalen var till för musiker och inte författare. Så det gäller inte när man ska släppa en singel då? Nej, då kan man vara en musikrecensent, det går bra enligt Camilla. Det är ju lite konstigt att se hur Camilla verkar tycka att allt är okej när hon gör det men inte när någon annan gör det. Trots hur gammal hon är så lägger hon upp väldigt fult redigerade bilder på sig själv med ett suddigt filter för att ta bort rynkor. Då och då ser jag henne på events hur hon går runt och tycker att musiker ska smöra för henne för då kanske hon skriver om dom. Det roliga är att det funkar ibland också. Man kan se hur vissa musiker står och smörar för Camilla trots hur dryg hon är.

Camillas väldigt dåligt redigerade header.

5 kommentarer

Jag just nu

Jag har ingenting att skriva just nu så jag tog några bilder på mig själv istället! Jag brukar ändå själv mest kolla på bilder i bloggar! :)
1 kommentar