Diss till Jennifer Lopez nya låt

Jennifer Lopez gör inte bara reklam för rakhyvlar och schampo flaskor - hon har ju gjort musik också. Jag såg att Jennifer Lopez har precis släppt en ny låt med Pitbull som hon har jobbat med förr i deras låt "On The Floor". Pitbull är verkligen med i allas låtar nu för tiden :P I alla fall så hade jag väldigt höga förväntningar på den här låten som en bra party låt men jag måste säga att jag blev faktiskt besviken av den här låten. Den var lite för töntig och så vidare. Den var lite väl... typ Charlotte Perrelli i melodifestivalen 2012 helt enkelt. Nee, diss på den här! Fast den kommer säkert att bli stor och spelas mycket ändå... Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull
0 kommentarer

Sex saker ni kanske inte visste om mig...

1. Jag kan lite spanska. 2. När jag var liten så ville jag bli basketspelare. 3. Jag har gått på karate. 4. Jag har en gång haft en tam kråka som satt på min axel hela tiden. 5. Jag läser ca. hundra bloggar per dag. 6. Jag har ett  "sifferminne"  (jag kan t.ex. komma ihåg portkoder hela livet).
0 kommentarer

Oavbrutet drama igår...

Igår kväll gick jag ut och allt drama verkade oändligt trots att det inte var något speciellt som hände. Rätt konstigt... Igår kväll åkte jag iväg hem till Steffi med Sam för att förfesta där. Givetvis så skulle jag komma på en lek... eller komma på och komma på. Jag snodde idén från Egoina för jag såg att hon gjorde en sådan grej på sin födelsedag - alltså att alla ska få olika uppdrag t.ex. "du måste flörta oavbrutet med personen framför dig så att det framgår att du vill ligga" typ. Redan där gick det lite utför då vi blev klara med alla lappar förutom en och en stor diskussion om vad det sista uppdraget skulle vara uppstod och efter ett tag glömdes leken bort. Vi drog ut i alla fall och nästan direkt hamnade jag i ett tjafs med en av tjejerna som jag var där med. Det var ett rätt löjligt bråk där båda skulle hävda att man var bäst på att fixa grejer och efter det så blev det ett oundvikligt deep-talk. Ingenting piggar ju upp en kväll som ett deep-talk... Dramat var däremot inte över här, en tjej kompis ringde en ur vårat sällskap och sa något om att hon hade bråkat med någon kille som hon gillade. Helt plötsligt skulle alla dra vidare till Laroy, vilket vi gjorde. På Laroy så verkade all fokus ligga på att trösta den här tjejen utan större problem egentligen medans jag tröttnade lite på det och förklarade då att jag skulle gå vidare någon annanstans. Självklart skulle man nu övertalas att stanna vilket jag gjorde tills... aa, jag kommer inte ihåg. Det jag kommer ihåg är att helt plötsligt så hade jag gått från Laroy och gick förbi Nype. Jag hade ju inte vart där på evigheter så jag och Sam svängde in där och det var ju kul att få se stället igen. Allt från strippstången till sofforna vid rökrutan. Där stannade jag och Sam tills stängning (vilket var ca. en halvtimme efter att vi hade kommit dit haha) och efter det så drog vi till det närmaste stället som är öppet till fem; Lobby. Inne på Lobby så träffade vi på några fler kompisar. Och aa, det var typ det. Jag vet inte varför allt skulle vara så dramatiskt igår. Det brukar inte vara så. Jag kan ju inte skylla på att det var pga. att jag var ute med tjejer då jag själv var överdrivet dramatisk. Det kanske bara var en sån kväll helt enkelt :P Oavsett vad så tog jag en massa bilder igår i alla fall:

Jag igår hemma hos Steffi.

Sam.

Jag, Steffi och hennes "disco - boobies".

Jag, Sam och Leyla.

Jag rockade också strippstången inne på Nype!

1 kommentar