Att vara på turné...

Det jag har märkt med just mina turnéer är att dom är ganska... jag tror helt enkelt att Molly Sandéns turnéer ser lite annurlunda ut om jag säger det så! :P Det blir ju lite väl mycket festande och så vidare och det beror nog på att jag ofta åker med kompisar och så vidare och sen så har jag många bokare som är personer som gillar att festa också. Som Olivier till exempel, han brukar boka spelningar ibland och han är jätte rolig att ha med på spelningar för så fort det blir någon tystnad så ska han säga "jag tror att det är dags för en shot" vilket är jätte kul, men dagen efter så känns det ju inte så kanon bra! :P
3 kommentarer

Till Sundsvall!

Idag är det fredag och jag ska iväg till Sundsvall med Hanna för att göra henne sällskap där. Hon ska ju tydligen gästa ett ställe där och det kan ju vara tråkigt att behöva göra själv så jag tar alltså och hänger med! :) Det blir ju i alla fall kul att få testa på något helt nytt ställe för en gångs skull också! Det är också planerat att vi ska direkt till ett annat ställe i någon annan stan imorgon (alltså lördag) men jag har typ ingen koll på det där så vi får se hur det blir! :P I alla fall så har jag klätt upp mig som jag brukar göra när jag ska iväg på spelningar (saken är den att annars så tycker jag att andra sommarplågsmusiker alltid ser så slitna ut så jag försöker alltid att se rätt bra ut). Jag har i alla fall fixat några tidsinställda inlägg också men tills dess så bjuder jag på en dagens outfit bild och så drar jag nu. Peace!

Jag idag.

3 kommentarer

Bieber blev lite coolare

Jag såg det här klippet för någon månad sedan för första gången. Det är alltså Justin Bieber som håller i en konsert under sin turné och som en överraskning så dyker Chris Brown upp (som Justin jobbar med då och då) och sjunger sin låt "Look At Me Now" tillsamans med Justin där Justin rappar väldigt snabbt. Det är ju ganska oväntat att killen som sjunger den smöriga låten "Misteltoe" kan gå upp och rappa så där bra - jag tror att det här är något som är planerat. Justin blir ju trots allt äldre just nu medans hans fans är kvar i sin unga ålder så han måste ju snabbt gå från flickidol till respekterad popstjärna. Jag tror att han ska fortsätta göra mer rap grejer i sin musik, kanske skaffa någon tatuering och dessutom så vore det väldigt coolt om han skulle sjunga vocals på någon av Aviciis kommande grejer.
3 kommentarer