Drink och middag

Oj, vad tiden rann iväg där! Jag åkte iväg hem till min mamma för att äta där (skulle egentligen ha gjort det igår men jag hann inte så jag tog det idag istället) och så var jag där, lekte med deras hund och så vidare. Sen så ringde min kompis Oskar mig och ville ta en drink vilket vi gjorde inne i stan och trots att jag drog hem tidigt för att gå ut med hunden så är klockan väldigt sen nu! :P Så kan det vara!

Jag hemma hos mamma.

Jag och Oskar.

Nu ska jag resten av kvällen slappa framför TV:n och träna. Jag vet att man inte ska träna på kvällen och natten men det är den enda gången då jag hinner! :P Vi hörs imorgon hörni. Peace!

2 kommentarer

Varför har jag inte hört talas om det här?!

Jag fick en bild på David Beckham utan tröja skickad till mig. Först förstog jag inte varför, men sen så kollade jag vad som fanns på telefonen och bredvid den.... (Kolla alltså på telefonen och vad som finns bredvid den). Helt stört ju! Liksom, när skaffade han den och varför har jag inte hört talas om det här tidigare?! Smickrande måste man ju säga! :D
6 kommentarer

Solot ur"To Be With You"...eller aa, en del...

Jag satt och plinkade på mitt gitarr och kom att tänka på att det finns ju en stereotyp om sommarplågs / house musiker att dom inte kan spela några instrument och så vidare så jag tänkte ta och bevisa annat genom att spela ett gitarr solo ur en av mina favorit låtar "To Be With You". Nu efteråt känns det som att jag behöver byta ut mina strängar men så kan det vara! :P För er som undrar hur jag får sånt bra ljus i mina videos så filmar jag i dagsljus med ett öppet fönster mot mig, har taklampan igång och även en skrivbordslampa riktad mot mig för att få så mycket ljus som möjligt.
6 kommentarer