V-blogg från resan hit! =)

Just nu sover dom flesta. Det känns lite som att folk sover på tok för mycket den här resan - jag försöker ju passa på och hitta på roliga grejer hela tiden. Jag brukar också vara rätt bra på att sova och så vidare men inte den här gången! :D På resan hit sov dom flesta också efter ett tag - förutom jag haha! Så jag tog och gjorde ett videoinlägg! ;) Så här blev det!
2 kommentarer

Jag fick tydligen en striptease igår..?

Nu har jag testat poolen och det. Det var ju lite för mycket barn överallt. Nu är jag helt trött och grejer, men det känns som att jag har nu gjort typ allt som man ska göra här i Åre så det känns ju bra! :D Ikväll så ska vi gå ut också. Jag kollade igenom min kamera också och hittade bilder på när jag tydligen fick en striptease och grejer..? Nu efteråt kommer jag ihåg det hela. Det var helt plötsligt en tjej som hoppade upp i mitt knä, dansade och grejer. Rätt kul! :) Får hoppas att det blir så party ikväll! ;)
2 kommentarer

Skidor suger!

Jag har inte åkt skidor på väldigt länge, men jag tänkte att det skulle gå snabbt att lära sig igen... Jag hade fel... Väldigt fel... Nu drog vi upp tidigt imorse, trots att vi gick ut igår, för att först äta hotellfrukost (haha love it) och sen åka upp till skidbacken. Jag har ju inte åkt skidor på flera år så jag tänkte börja med en backe för barn men vi blev ju upplurade i den största backen som fanns. Vi stog där hur länge som helst och försökte komma på sätt att ta oss ner medans typ tio åringar bara flög förbi som värsta proffsen. Till slut åkte vi ner på våra rumpor ända tills vi var vid en liten stuga där vi tog en drink och pannkakor. Under hela tiden vi åkte skidor så var det folk som kände igen oss hela tiden och skulle stanna och kolla. Fett jobbigt, speciellt när det inte går så bra där i backen. I alla fall så var det ju barn så man kan ju typ inte ens förklara för dom att det är jobbigt att dom står där. I alla fall så hade vi grymt otur för då dök samma barn upp exakt där vi satt och åt och drack och skulle sitta och fota mig non-stop. Snacka om att man vart sur. Men efter den där drinken så gick vi ut till backen igen och då var man helt plötsligt mycket bättre. Jag tror att man vågade lite mer bara! :P Det var kul att testa igen, men det här med skidor är ingenting för mig alltså...

Jag och Steffi igår! :)

Frukosten imorse.

Väldigt obekväma plast grejer...

I backen.

I backen igen! :)

Pannkakor och drinkar.

0 kommentarer