Vem handlar texten om...?

Så här såg det alltså ut när jag tog den roliga omslagsbilden till DJ med as sköna David Thunander. (Med champagne flaskan så lekte vi bara och testade lite olika idéer alltså haha) Jag har ju själv skrivit texten i just låten DJ, vilket jag alltid gör i min musik och den låten handlar som sagt om vissa kända DJ´s. Jag tänkte därför bjuda på en liten textrad från låten som handlar om en viss DJ, och ni kan ju gissa vem det handlar om? Så här går text raden alltså: "Ge mig cred för mitt mixer bord från mamma. Har sett tutorials  från alla dom balla. Italienskt är mitt dj namn, fast jag e ju född på Östermalm. Lyssna på min mix som jag gjorde idag, låter likadant som originalet ett tag." Vem tror ni att det handlar om? ;) Ett tips är att det handlar om en av dom här fyra killarna nedanför:
4 kommentarer

Vad gör alla Stockholmare i Uppsala idag?

Måndag är det idag  och en as rolig men även jobbig vecka väntar mig. Jag kommer bland annat att börja trycka upp saker inför releasefesten, så som roll-ups och sånt och på fredag så ska jag spela in en musikvideo också till en av låtarna, givetvis låten "DJ" ;) Det är jag sjukt taggad inför. Jag kommer som sagt att göra det på fredag - lördag så jag måste nu börja fixa all rekvisita. Apropå fredag, det är ju valborg idag och tydligen så är alla i Uppsala nu? Varför det liksom? :P Vad är det som händer där som gör att alla från Stockholm åker dit? Oavsett så håller jag mig hemma för att fixa på allting samt hålla mig fräsch inför musik videoinspelningen på fredag. Ni vet ju redan temat på själva låten, alltså att det är att jag driver med många kända DJ´s (vilket man också har förstått genom att se själva omslagsbilden) och självklart så kommer musikvideon att ha samma tema så det ska bli sjukt kul att spela in den! :D
0 kommentarer

Nicki Minaj

Jag har väldigt länge gillat Nicki Minaj. Inte nog med att hon är sjukt snygg men hon gör ju också riktigt bra musik också. Mina favoriter från henne hittils har varit "Super Bass" och även hennes featuring på David Guettas låt "Turn Me On", men nu har jag fått en ny favorit, nämligen hennes nya låt "Starships". Låten är helt fantastiskt. Den börjar med ett gitarr intro, har en as skön pop refräng och dubstep delar och grejer. Hur bra som helst, inte förvånande då Red One har producerat den och han vet ju vad han gör. Som sagt, min nya favorit låt från Nicki Minaj. Låten har också fått en cool video där Nicki Minaj springer runt på stranden i underkläder och dansar bland annat och... ...jag är inte mycket för förhållanden och grejer men Nicki Minaj skulle jag gifta mig med utan att tveka på en sekund. Nicki Minaj - Starships.
1 kommentar