Schtekig middag

Nu har jag äntligen kommit hem! Jag har varit borta på Sturehof nu ett tag med Sam faktiskt och tagit en skaldjursplatå till middag för att få en bra start på kvällen!

 

Däremot så är det ju lite jobbigt för nu har jag ju blivit tvungen att komma hem igen för att gå ut med Chloé och grejer... Det känns som om jag är hundvakt och grejer på tok för ofta.... Ikväll ska jag iallafall ut och festa medans hunden sover. Jag vet inte riktigt vart jag ska men jag känner för att schteka på ikväll haha. Ska ni ut ikväll?

 

 

 

0 kommentarer

En tankeställare...

 

 - Vad är grejen med det? Är det inte smartare att stå ut? Fast åh andra sidan så är det här ju väldigt framgångsrika människor så dom kanske vet vad dom gör...

0 kommentarer

Magnus Uggla släpper ny låt

Magnus Uggla har ju alltid varit en av mina största idoler för jag, precis som honom, envisas med att skriva mina egna texter för att se till att dom blir härligt roliga och provocerande.

 

Magnus Uggla är ju just nu aktuell för han är en av jury medlemmarna i det nya TV programet "The Voice" som ska gå på TV3 (andra i juryn är bland annat Carola) och därför har ju han valt att göra en ny singel. Det är ju ganska självklart att han endast släpper den här låten eftersom att han är så pass aktuell att den nästan oundvikligt kommer att bli stor pga. sitt nya jobb som TV domare, men det som är lite knepigt är ju just det att han är ju rätt gammal just nu så det kanske blir fånigt? Fast åh andra sidan så skulle jag nog göra samma sak i hans sits.

 

Låten i sig är alltså en låt som man märker vänder sig till just äldre, både på texten och musiken. Han försökte en gång sig på som äldre att vända sig till unga igen när han gjorde en student låt som hette "24 timmar" som gick lite sisådär och sen så blir det ju alltid konstigt när en äldre man ska göra låtar för artonåringar... Den här låten har iallafall en video också som jag misstänker är mest gjord för att tidningar och sånt ska kunna lägga upp den (tidningar och liknande lägger inte upp bara låtar utan en video i majoriteten av fallen). Så aa... Man blir ju glad av den iallafall! :)

 

0 kommentarer