Julmust! =D

Just nu sitter jag och drar i mig en massa julmust faktiskt haha! :D Dom har ju börjat sälja det i affärerna och man får ju en sån schysst julkänsla av det så det är ju najs! Jag ska däremot lägga mig snart för jag ska upp rätt tidigt för att ha ett möte med min manager och lite såna grejer. Så vi tar och hörs imorn hörni. Go natt och sov gott! :)
0 kommentarer

Ger du bort din sitt plats?

Jag åker inte så mycket kommunalt längre. Jag tycker att tunnelbanorna är så stökiga på nätterna och som offentlig person ska man inte då sitta där, eller iallafall inte om man bor i innerstan och kan därför enkelt ta sig hem på andra sätt. Men nog om det; på dagarna så åker det ju väldigt mycket folk bland annat pensionärer och gravida som behöver sina sittplatser lite mer än alla andra så det är väl därför det uppstår en pinsam tystnad hos alla sittande på en tunnelbana när det kommer in någon som ser ut att behöva sitta och alla börjar pilla på sina mobiler eller något för att låtsas vara för upptagna för att se vad som händer. Personligen så brukar jag ge bort min plats om jag ska åka väldigt kort för så jobbigt är det ju inte att stå upp :P Men om man ska åka lite längre och därför känner att man vill sitta så har folk en tendens att titta på den yngsta personen med en dömande blick som antyder att det här är personen som ska ställa sig upp och det tycker jag är lite fel att göra så.
0 kommentarer

Två bilder från jobbet idag

Så där ja! Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos en producent jag jobbar med och pillat ihop lite sköna grejor! Mest repetition av grejer vi redan har kommit på men man måste ju trots allt testa det innan man vet att det funkar i praktiken också och det gjorde det så det är ju as kalas! :D
0 kommentarer