Tillbax från Diesels realese party!

Tjululu! Nu är jag hemma igen från att ha vart på Diesels realese party på F12 som var riktigt najs! Lokalen är ju riktigt ball som en stor trappa och lixom två olika "rum" längst upp kan man säga! Det som var najs med det här eventet var också att dom serverade hamburgare haha! Det är ju väldigt ovanligt för events måste jag minst säga. Vanligtviss är det ju någon suspekt fisk rulle av något slag som man petar lite på eller trycker i sig för att man har slagit ett vad med personen som man är där med! Haha, men typ!

 

 

 

0 kommentarer

Rösta på nu! =D

Jag tänkte yttligare en gång be er om att rösta på mig i blogawards för det vore ju faktiskt riktigt kul att vinna! Klicka på bilden här nedanför eller här för att gå vidare till röstningssajten!

 

 

0 kommentarer

Hur du blir den bästa vimmlaren!

En sak som kommer med kändisskapet är alla events och nu pratar jag inte om att få en massa facebook invites till grejer utan till realese grejer, bio premiärer och grejer. Vissa blir däremot lite carried away med det här och sänker snarare sitt kändisskap med alla dom här eventsen och därför ska jag hjälpa er att visa hur man ska göra det bra! ;)

 

 

 1) Rör dig inte i någon sorts C-kändis klump!

 

- En sak som vissa gör av någon anledning för att hävda sig själv som kändisar är att dom umgås med andra kändisar, fast oftast inga av hög kändisstatus utan det brukar vara ett gäng dokusåps deltagare som driver runt tillsamans med någon före detta idol deltagare och jag tycker att det ser så dåligt ut, lixom, är man inte känd nog att stå på sina egna ben eller vad är grejen?

 

 

 2) Vid pinsamma tystnader; prata om vad som finns i goodiebagen!

 

- Events handlar om att marknadsföra något vilket är varför man har produkter i en stor påse som alla får och det har företagen gett bort gratis för att dom vill att kändisar ska prata om deras produkter så har du en pinsam tystnad med någon; ta upp just det som finns i goodiebagen! Det känns rätt proffsigt också som om man vet vad som gäller...

 

 

 3) Se alltid ut att ha bråttom till någon annanstans!

 

- Events och sånt kan bli rätt tråkiga i längden, vilket du kan lösa genom att redan i början berätta att du har lite bråttom och måste dra iväg senare. Är man känd så har man ju rätt mycket att göra och då kommer arrangörerna också att förstå det så väl som göra dig till en väldigt viktig gäst på alla events ;)

 

Lycka till!

 

 

0 kommentarer